Ultra Telecom, Leeuwarden

Adres
Nieuwe Oosterstraat 11
8911 KM, Leeuwarden
Telefoonnummer
Laatste profielwijziging op woensdag 20 september 2017.
Schrijf een nieuwe beoordeling

Gemiddelde beoordeling op basis van 13 beoordelingen

Kwaliteit
Communicatie
Snelheid
Gemiddelde beoordeling

13 beoordelingen

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Zaterdag 08 juli 2017 om 23:20:33 uur
Reparatie van een Apple iPhone 5

"Snel en vakkundig verhogen door rustige eigenaar, zonder opdringerige verkoop praatjes"

Kwaliteit
2
Communicatie
2
Snelheid
2

Zaterdag 01 juli 2017 om 17:32:24 uur
Reparatie van een Samsung Galaxy Note 4

"Beste bezoekers, allereerst wil ik u meedelen dat er een paar afnemers zijn van ultra telecom die alleen maar onderdelen kopen uit deze zaak. En die zelf thuis reparatie's uitvoeren een, goede resencie hebben achter gelaten. Als je hier echt iets hebt laten maken voor je zelf of toevallig een imitatie oordopjes of oplader of andere toebehoren hebt aangeschaft dan denkt u daar helaas anders over. Helaas hebben wij niet allemaal hier verstand. En daar maakt de oorlogskind gebruik van. Ik raad u aan om geen zaken te doen met deze persoon. Tenzij je ook graag mensen wilt oplichten en bedonderen. Dan is hij de ideale zaken partner, zelfs dan word je zelf een keer slachtoffer van hem."

Kwaliteit
2
Communicatie
2
Snelheid
2

Zaterdag 01 juli 2017 om 17:00:24 uur
Reparatie van een Apple iPhone 6S

"Hallo beste mensen, deze vieze afgaan die al jaren in ons land woont spreekt geen eens fatsoenlijk Nederlands. Je moet alles een paar keer opnieuw vertellen. Hij zit altijd in die hol van hem en komt nooit naar buiten. Heeft het druk met mensen oplichten en bedonderen. Hij houd de meeste klanten aan het lijntje van is zo klaar dan kom je terug en is die nog steeds niet klaar. Omdat de meeste mensen uit Leeuwarden zijn streken kennen, heeft hij nu minder inkomen en ontvangt hij veel minder klanten. Helaas worden andere klanten die wel komen hier de dupe van. Hij maakt namelijk telefoons kapot van mensen. Hij beschadigd het moederbord zo erg dat de onderdelen er niet meer in kunnen komen en dan zegt hij dit kan niet meer gemaakt worden. Hij selecteert zijn slachtoffers goed. Als hij ziet dat je er geen verstand van hebt of geen werk van gaat maken naait hij je waar je bij staat. Hij is echt niet te vertrouwen en als je iets maakt is de volgende week weer iets kapot. Tevens gebruikt hij neppe onderdelen die hij besteld via Ali baba of op de beverwijkse bazaar. Als je je apparaat daar laat staan in het weekend en hij zegt kom maandag ophalen dan weet je al wat er gaat gebeuren. Ik hoop dat ik jullie wijzer heb gemaakt. Want wie wil er nou een dure smartphone aan deze illegale hond overlaten zodat hij er mee kan doen wat hij wil. Hij naait je op een manier zodat je niks tegen hem kunt doen en dat jij en hij er alleen van af weten. Hij heeft geen ervaring of diploma gehaald voor dit vak. Het enigste waar hij kan heeft geleerd is youtube filmpjes bekijken van andere telefoon makers. Oppassen!! Verkoop ook niks aan hem want hij geeft djunkie prijzen. Omdat hij gewend is dat er alleen maar djunkies en dieven hem iets verkopen. Wat ik zeg is waar ga niet liegen. Het is bij de politie ook bekend. Want hij moest toen dicht omdat hij werd veroordeeld voor heling. Auto waar hij in rijd is gekocht met het geld wat wij klanten te veel hebben betaald aan omkosten."

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Donderdag 11 mei 2017 om 17:28:08 uur
Reparatie van een Samsung Galaxy S7 Edge

"beste mensen ,ik raad u aan om zaken te doen met ultra telecom , hij heeft 15 jaar ervaring met telefoon reparatie,dus top wikel"

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Donderdag 11 mei 2017 om 17:11:09 uur

"Wij zouden "eventjes"naar de Ultra Telecom in Leeuwarden een paar dingen regelen. onderhand was dat geen eventjes meer wat ben ik geweldig geholpen alles is weer geregeld en doet het weer ik kan het iedereen aanraden! wahid bedankt voor alles"

Kwaliteit
2
Communicatie
2
Snelheid
2

Woensdag 22 maart 2017 om 15:49:10 uur

"Beste mensen, ik raad u aan om geen zaken te doen met deze oplichter, hij maakt zo nu en dan telefoons kapot van andere. Uiteindelijk zegt hij dat het joun eigen risico is. Bepaalde reparaties die hij niet kan uitvoeren, geeft hij aan het is jou risico.

Je kan beter iets meer betalen en het goed professioneel laten maken dan door deze iligale afgaan, die je nog geen eens goed te woord kan staan in het Nederlands.

Kijk uit dat u geen gestolen toestel inkoopt bij deze man, want hij koopt alles in wat hem word aangeboden."

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Zaterdag 04 maart 2017 om 13:47:39 uur
Reparatie van een Samsung Galaxy S7

"Al 14 jaar een begrip in Leeuwarden!

Professioneel, voordelig & snel en in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht!"

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Zaterdag 04 maart 2017 om 13:16:13 uur
Reparatie van een Apple iPhone 6S

"Goede winkel, veel verstand van apple producten.mijn iphone 6S na het reparatie functioneer prima"

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Zaterdag 25 februari 2017 om 19:29:21 uur
Reparatie van een Huawei Ascend P9 Lite

"Beste kwaliteit scherm en heel goedkoop , ik ben zeer tevreden"

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Zaterdag 25 februari 2017 om 19:25:25 uur
Reparatie van een Samsung Galaxy S7 Edge

"zeer klantvriendelijke en goede service"

Toon alle beoordelingen

Kwaliteit
10
Communicatie
10
Snelheid
10

Zaterdag 25 februari 2017 om 19:20:11 uur
Reparatie van een Apple iPhone 6S Plus

"Klant vriendelijk en vertrouwbaar"

Kwaliteit
2
Communicatie
2
Snelheid
2

Zaterdag 25 februari 2017 om 15:17:13 uur

"Ultra Telecom verkoopt nep samsung frontjes als origineel. Heeft geen parate kennis van details en technische gegevens. Zeer bedreigende houding! Eigenaar wordt heel gauw boos en beledigd je als klant omdat je een klacht hebt. Tijdens het wachten werd ik omringd door een neef en 2 vrienden van eigenaar, zeer intimiderend. Heb na advies van twee andere reparateurs geld terug gevraagd en na lang wachten en gezeur van eigenaar toch mijn geld terug gekregen maar mijn telefoon was door zijn 'kunde' wel geheel kapot, dus nieuwe moeten kopen."

Kwaliteit
4
Communicatie
2
Snelheid
2

Dinsdag 27 september 2016 om 16:18:42 uur

"Trage reparatie en duurder als in de advertentie"

© 2017 Smartbeat.nl - Webhosting mogelijk gemaakt door Protagonist