Over ons

Met Smartbeat.nl brengen we jou als klant in contact met de juiste reparateur voor jouw kapotte smartphone of tablet.

Waarom doen we wat we doen?

We zien een enorm groeiende markt van smartphone- en tabletreparaties, waarin prijs en kwaliteit een enorm grote rol spelen. De concurrentie blijft goeien, waardoor er steeds meer druk ontstaat op de prijs en kwaliteit van de diensten. Om deze markt meer stabiliteit en transparantie te bieden, brengen wij vraag en aanbod in contact.

Hoe doen we wat we doen?

Ons systeem is volledig gestuurd door een uniek algoritme dat onder andere rekening houdt met de behoefte van de klant, zijn locatie, en de beoordelingen van de reparateurs in de buurt. De reparateurs krijgen een profiel waarmee ze zich kunnen profileren op Smartbeat.nl. Dankzij beoordelingen van andere klanten kunnen we de kwaliteit van de reparateurs meenemen in ons advies, en de beste kwaliteit bieden aan de klant.

Wat doen we dan eigenlijk?

Smartbeat.nl heeft van jou drie dingen nodig: Het merk en typenummer van jouw kapotte smartphone of tablet, en een ruwe indicatie van jouw locatie. Aan de hand van ons algoritme berekenen we vervolgens welke reparateurs voor jou de beste zijn. Als je je keuze gemaakt hebt, verwijzen we je kosteloos door naar de website van de reparateur, en doe je verder direct zaken met hun.

© 2018 Smartbeat.nl - Webhosting mogelijk gemaakt door Protagonist